Ι.&Ε. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ Ι.Κ.Ε.
 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  1984, η εταιρεία ξεκίνησε σαν ατομική με την επωνυμία «Ιωάννης Παπαλέξης» και ασχολήθηκε εξαρχής με τον τομέα της Εμπορίας Παλαιών Μετάλλων.

  2006, η εταιρεία μετασχηματίζεται σε ομόρρυθμο με την επωνυμία « Ι.ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ Ε.ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ Ο.Ε. » και έκτοτε συνεχίζει την ανοδική της πορεία στον τομέα της Ανακύκλωσης Παλαιών Μετάλλων.

  2010, η εταιρεία δραστηριοποιείται πανελληνίως στο χώρο της Εμπορίας και Ανακύκλωσης σιδηρούχων και μη σιδηρούχων μετάλλων. Είναι πλήρως αδειοδοτημένη, σε εναρμόνιση με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και την ελληνική νομοθεσία.
Αποκτά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Αθίκια Κορινθίας και δημιουργεί Σύγχρονη ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΛΟΓΗΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (Α.Η.Η.Ε.), καταβάλλοντας, έτσι, κάθε προσπάθεια και λαμβάνοντας κάθε μέτρο που απαιτείται ώστε να συνδυάσει άριστα τις εμπορικές της δραστηριότητες με τις κοινωνικές αρχές της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

  2011, γίνεται μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ανακυκλωτών Μεταλλικών Απορριμμάτων Π.Σ.Α.Μ.Α

  2012, δημιουργεί αδειοδοτημένο ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΟ ΠΛΟΙΩΝ σε μισθωμένο χώρο στο Πέραμα Αττικής.

  2014, μπαίνει δυναμικά στον τομέα των τεχνικών- λιμενικών έργων, αποκτώντας το δικό της Πλωτό Γερανό.

  2015, η εταιρεία μετασχηματίζεται σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και εφεξής λειτουργεί με την εμπορική επωνυμία «Ι. & Ε. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», και διακριτικό τίτλο «Ι. & Ε. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ Ι.Κ.Ε.».

  2017, επέκταση δραστηριοτήτων στην ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ στα Αθίκια Κορινθίας :
Α. ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΗΗΕ που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της ΚΥΑ Η.Π. 23615/651/Ε.103/2014
Β. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΩΝ (ΑΚΜ)
Γ. ΔΙΑΛΥΣΗ Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής Ο.Τ.Κ.Ζ. (Μ1-Ν1 , ΒΑΡΕΑ)


Εγγεγραμμενη στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΗΜΑ) , του ΥΠΕΚΑ, σε εναρμονιση με το περιβαλλοντικο και νομοθετικο πλαισιο, βάσει των επιταγων της Ε.Ε.

company company company
Ι.&Ε. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ Ι.Κ.Ε.
Εμπορια & ανακυκλωση μεταλλων

Έδρα: Πλούτωνος 13 Κορυδαλλός Τ.Κ. 18121, Αθήνα Αττικής
Υποκατάστημα 2: 12ο ΧΛΜ ΠΕΟ Κορίνθου-Άργους Θέση Ποταμιά
Τ.Κ. 20005 Αθίκια Κορινθίας, Κόρινθος
Τηλ.: 27410-39008 | Φαξ.: 27410-39072
Email: pap.scrap@hotmail.com | info@grecycling.gr


© grecycling.gr 2017 | All Rights Reserved
Powered by Focus on Web