Πολιτική απορρήτου – Όροι χρήσης

Η χρήση του grecycling.gr διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, τους οποίους οι χρήστες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με αυτούς. Η χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται την αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων.

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Στο grecycling.gr έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να τηρήσουμε τους κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων. Χειριζόμαστε τα δεδομένα σας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία σε σχέση με τη φύλαξη, επεξεργασία, πρόσβαση και μεταφορά αυτών.

Συλλέγουμε τα δεδομένα σας εφόσον εσείς έχετε επιλέξει να μας τα χορηγήσετε και δεν τα μοιραζόμαστε με κανέναν άλλον για εμπορική χρήση.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπος αυτός ενδέχεται να περιλαμβάνει ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Αν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας, συναινείτε στην αποθήκευση του ονόματος, της ηλεκτρονικής διεύθυνσης και του τηλεφώνου σας. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για τον διαχειριστή της ιστοσελίδας προκειμένου να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία αυτά για σκοπούς εμπορικής προώθησης ούτε θα τα μεταβιβάσουμε σε τρίτα μέρη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαγραφούν τα στοιχεία σας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο info@grecycling.gr και θα το κάνουμε αμέσως.